Schrijnwerker Roeselare

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. PVC schrijnwerk biedt een groot aantal voordelen. Zo is het aantal mogelijkheden op vlak van kleur en uitvoering eindeloos. Ook op vlak van onderhoud is PVC schrijnwerk voordelig. En de lange levensduur is zeker niet onbelangrijk.

Schrijnwerker Chris Jonckheere uit Roeselare werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u gespecialiseerd advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in West-Vlaanderen? Contacteer Chris Jonckheere of maak een afspraak in onze toonzaal.

Waarom kiezen voor PVC ramen?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ramen in PVC ook verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende afwerkingen. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit.

Hoge isolatie

U kiest niet alleen voor PVC ramen voor de mooie uitstraling, ook de hoge isolatiewaarde is een grote troef. We werken steeds met profielen van Deceuninck. Dit bedrijf werkt constant aan de verbetering van zijn producten waarvan ook u profiteert als u kiest voor ons bedrijf! Daarnaast speelt uiteraard ook de juiste beglazing van uw ramen een grote rol in de isolatie van uw woning. Ook hierin adviseren we u bij Ramen en deuren Chris Jonckheere. Bij het vernieuwen van ramen en deuren bij een renovatie hebt u ook recht op een aantal premies. Klik door voor meer info!

Schrijnwerker Chris Jonckheere

Gevestigd in Roeselare zijn wij actief in gans West-Vlaanderen. Of uw te renoveren woning of nieuwbouw nu in Waregem, Kortrijk, Ieper, Brugge, Tielt, Izegem, Oostende of ergens anders in West-Vlaanderen gelegen is, wij komen met plezier tot bij voor een bespreking en vrijblijvende offerte.