PVC Ramen nodig in West-Vlaanderen

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

PVC ramen in West-Vlaanderen

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in West-Vlaanderen geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare in West-Vlaanderen werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in West-Vlaanderen? Contacteer Chris Jonckheere of maak een afspraak in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in West-Vlaanderen?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ramen in PVC ook verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende afwerkingen. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. Contacteer Chris Jonckheere voor een vrijblijvende offerte voor uw PVC schrijnwerk in West-Vlaanderen: Roeselare, Izegem, Kortrijk, Ieper, Tielt, Waregem, Oostende, Brugge …

Hoge isolatie

U kiest niet alleen voor PVC ramen voor de mooie uitstraling, ook de hoge isolatiewaarde is een grote troef. We werken steeds met profielen van Deceuninck. Dit bedrijf werkt constant aan de verbetering van zijn producten waarvan ook u profiteert als u kiest voor ons bedrijf! Daarnaast speelt uiteraard ook de juiste beglazing van uw ramen een grote rol in de isolatie van uw woning. Ook hierin adviseren we u bij Ramen en deuren Chris Jonckheere. Bij het vernieuwen van ramen en deuren bij een renovatie hebt u ook recht op een aantal premies. Klik door voor meer info!

Premies

Renoveren van ramen is een interessante investering voor uw woning. Zo bespaart u door het plaatsen van nieuwe PVC ramen in West-Vlaanderen niet alleen op uw energiefactuur, er zijn ook een aantal premies waarop u recht kan hebben.

Zo kan u beroep doen op de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Daarnaast kan u nog voor andere premies in aanmerking komen, afhankelijk van de gemeente waarin de woning zich bevindt. Kijk verder via de Premiezoeker voor meer info!