PVC Ramen nodig in Tielt?

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

PVC ramen in Tielt

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in Tielt geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare nabij Tielt werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist? Contacteer Chris Jonckheere voor een afspraak bij u thuis in Tielt of maak een afspraak in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in Tielt?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ramen in PVC ook verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende afwerkingen. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. Zoekt u een schrijnwerker voor uw ramen en edeuren in PVC in regio Tielt? Contacteer Chris Jonckheere uit Roeselare voor uw buitenschrijnwerk in Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle.

Premies

Renoveren van ramen is een interessante investering voor uw woning. Zo bespaart u door het plaatsen van nieuwe PVC ramen in Kortrijk niet alleen op uw energiefactuur, er zijn ook een aantal premies waarop u recht kan hebben.

Zo kan u in Kortrijk beroep doen op de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Afhankelijk van de stad waar de woning gelegen is kan u nog recht hebben voor gemeentelijke premies. Hieromtrent kan u in Tielt terecht bij de Woonwinkel. De premiezoeker helpt u bij het vinden van nog meer info over andere premies met betrekking tot het renoveren van PVC ramen in Tielt.