PVC Ramen nodig in Kortrijk?

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

PVC ramen in Kortrijk

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in Kortrijk geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare nabij Kortrijk werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in Kortrijk? Contacteer Chris Jonckheere voor een afspraak bij u thuis of maak een afspraak in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in Kortrijk?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. Ramen in PVC zijn verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende afwerkingen. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij Chris Jonckheere uit Roeselare zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Woont u in regio Kortrijk? Ook daar komen we graag tot bij u voor een vrijblijvende offerte en volledige plaatsing van ramen, deuren, rolluiken, nieuwe dubbele beglazing en vliegramen, ook in  Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke en Rollegem.

Premies

Renoveren van ramen is een interessante investering voor uw woning. Zo bespaart u door het plaatsen van nieuwe PVC ramen in Kortrijk niet alleen op uw energiefactuur, er zijn ook een aantal premies waarop u recht kan hebben.

Zo kan u in Kortrijk beroep doen op de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Daarnaast heeft de stad ook haar eigen premies voor het verbeteren van oude woningen. Klik door voor alle info over premies waar u recht op hebt als de woning zich in Kortrijk bevindt. Op de premiezoeker vindt u nog meer info over andere premies met betrekking tot het renoveren van PVC ramen in Kortrijk.