PVC Ramen nodig in Izegem

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Ramen PVC Izegem

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in Izegem geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare naast Izegem werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in Izegem? Contacteer Chris Jonckheere voor een afspraak bij u thuis of in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in Izegem?

PVC ramen hebbe, verschillende voordelen ten opzichte van houten of aluminium ramen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Een ander groot voordeel van PVC ramen zijn de vele kleuren en verschillende afwerkingen die mogelijk zijn. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij Chris Jonckheere uit Roeselare zeker de juiste keuze ramen die passen bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. Woont u in Izegem en zoekt u een schrijnwerker voor uw PVC ramen? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of plaatsing in Izegem, Emelgem of Kachtem en omstreken.

Premies

Vervangen van oud schrijnwerk door nieuwe PVC ramen in Izegem is een interessante investering voor uw woning. Zo bespaart u door het plaatsen van nieuwe PVC ramen niet alleen op uw energiefactuur, er zijn ook een aantal premies waarop u recht kan hebben.

Izegem geeft voor woningen ouder dan 40 jaar een verbeteringspremie. Daarnaast kan u ook beroep doen op de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Kijk verder via de Premiezoeker voor meer info!