PVC Ramen nodig in Ieper?

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

PVC ramen in Ieper

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in Ieper geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare nabij Ieper werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in Ieper? Contacteer Chris Jonckheere voor een afspraak bij u thuis of maak een afspraak in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in Ieper?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Zo vragen ze heel weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ramen in PVC ook verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende afwerkingen. Bouwt u een moderne woning in regio Ieper? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij Chris Jonckheere uit Roeselare zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. En uiteraard plaatsen we ook in regio Ieper, Boezinge, Brielen, Dikkebus, Elverdinge, Hollebeke, Sint-Jan, Vlamertinge, Voormezele, Zillebeke en Zuidschote.

Premies

Bij het renoveren van het schrijnwerk van uw ‘oude’ woning hebt u recht op een aantal premies. Kiezen voor PVC ramen biedt u niet alleen een groot aantal keuzes qua uitstraling, het is daarnaast ook de voordeligste keuze, zeker wanneer u ook rekening houdt met de premies.

Zo kan u in Ieper beroep doen op de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Op de premiezoeker vindt u nog meer info over andere premies met betrekking tot het renoveren van PVC ramen in Ieper.