PVC Ramen nodig in Brugge?

Chris Jonckheere is uw schrijnwerker voor nieuwbouw en renovatieprojecten

PVC ramen in Brugge

Het buitenschrijnwerk van uw woning heeft een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Kiezen voor PVC ramen in Brugge geeft u een groot aantal mogelijkheden in kleuren en stijlen. Daarnaast biedt PVC schrijnwerk een groot aantal voordelen.

Ramen en deuren Chris Jonckheere uit Roeselare nabij Brugge werkt steeds met betrouwbare PVC van Deceuninck. Een Belgisch product met zekerheid in prijs en kwaliteit.

We geven u juist advies bij uw keuze en u krijgt een heel aantal mogelijkheden aangeboden om uw huis af te werken met de juiste ramen en deuren.

We werken uw project nauwgezet, vlot en kwaliteitsvol af. Bent u op zoek naar een ramen-specialist in Brugge? Contacteer Chris Jonckheere voor een afspraak bij u thuis of maak een afspraak in onze toonzaal in Roeselare.

Waarom kiezen voor PVC ramen in Brugge?

Kiezen voor PVC ramen geeft een groot aantal voordelen. Een gemakkelijk onderhoud en lange levensduur zijn alvast 2 voordelen. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman bent u ook zeker van een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de vele mogelijkheden in kleuren en afwerking ook een groot voordeel van ramen in PVC. Bouwt u een moderne woning? Verbouwt u een hoeve of kiest u eerder voor de pastorie stijl? Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons zeker de juiste keuze ramen die past bij uw stijl, ook aan de binnenkant. Daarnaast is ook de prijs van PVC ramen zeer interessant. Kiest u voor standaard uitvoering en kleur, dan zijn PVC ramen de goedkoopste keuze. Een persoonlijke afwerking is iets duurder maar nog steeds de beste keuze in prijs en kwaliteit. Twijfel niet langer en contacteer Chris Jonckheere uit Roeselare als u denkt aan nieuw schrijnwerk in PVC voor uw gebouw regio Brugge, Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele en Lissewege.

Premies

Renoveren van ramen is altijd een interessante investering voor uw woning. Zo kan u besparen op uw energiefactuur en door de vele premies krijgt u ook een deel van uw investering terug betaald.

In Brugge kan u beroep doen op de opknappremie als uw woning ouder is dan 40 jaar. Daarnaast is er ook de Vlaamse verbeteringspremie voor ramen, buitendeuren en rolluiken. Op de premiezoeker vindt u nog meer info over andere premies met betrekking tot het renoveren van PVC ramen in Brugge.