Uw schrijnwerker voor deuren in PVC

alle buitendeuren, voordeuren en achterdeuren in PVC

Buitendeuren in PVC

Deuren spelen een grote rol in de uitstraling van uw woning. Daarnaast zijn voordeuren en achterdeuren ook bepalend voor de veiligheid en de isolatie van uw woning. Ramen en deuren Chris Jonckheere werkt daarom alleen met PVC deuren van Deceuninck, een Belgisch topproduct dat steeds streeft naar de hoogste veiligheidsnormen en isolatienormen in ramen in PVC en PVC deuren. Of u nu kiest voor een volledige PVC deur of een deur met glaselementen, u vindt bij ons wat u zoekt. Een ruim aanbod in modellen en kleuren steeds met een hoge bescherming en isolatie, allemaal vakkundig geplaatst.

Iedere woning heeft deuren, waarbij een voordeur natuurlijk niet mag ontbreken. Voordeuren komen in diverse soorten en maten, waardoor er altijd een voordeur is die past bij de uitstraling waar uw woning aan moet voldoen. Er zijn verschillende materialen waar u uit kunt kiezen voor voordeuren, denk aan houten deuren, PVC of kunststof. U heeft de keuze uit klassieke deuren of juist moderne voordeuren. Er is van alles mogelijk. Laat u door een specialist informeren over de mogelijkheden voor voordeuren en laat de deuren plaatsen door een vakman. Wij helpen u graag verder.

Ruime keuze

Net als bij ramen bieden wij ook in onze deuren een ruime keuze. Meestal wordt er gekozen voor voordeuren en achterdeuren in dezelfde stijl als de ramen. Ook qua kleuren is het aanbod zeer uitgebreid. Kiest u voor een klassieke stijl of liever een moderne voordeur? U vindt bij ons wat u zoekt en wat past bij uw woning.

PVC deuren isoleren en zijn inbraakwerend

Deuren spelen een grote rol in de beveiliging van uw woning. Kiezen voor deuren in PVC verhoogt de veiligheid van uw woning omdat deze inbraakwerend zijn.

Daarnaast moeten buitendeuren ook isoleren, niet alleen thermisch maar ook akoestisch. PVC deuren bieden deze voordelen en zijn volledig water- en winddicht. Ze zijn dus niet alleen veilig maar ook economisch voor een lagere energiefactuur. Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de Zendow deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur.