Renoveer uw ramen, deuren en/ of beglazing en bespaar!

Bij het renoveren van ramen, deuren en beglazing kan u 2 keer besparen. Zo daalt niet alleen uw energiefactuur, ook op de investering die u maakt bij de renovatiewerken kan u veel geld besparen door de bestaande premies ramen en deuren. Hierin helpen wij u met plezier! We lijsten hieronder alvast de premies op die u kan aanvragen bij het uitvoeren van renovatieswerken aan uw bestaande woning, opgedeeld volgens de verstrekker:

Premies ramen en deuren

Gemeentelijke premies: deze kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de gemeente of provincies waarin de woning staat.
Zoek de premies in jouw gemeente via www.premiezoeker.be

Vlaamse renovatiepremie: is uw woning ouder dan 30 jaar (vanaf 1/1/2017) dan kan u een renovatiepremies aanvragen. Deze kan 2 keer aangevraagd worden en voor de 2de aanvraag volstaat het dat de woning 25 jaar oud is. Naast de leeftijd van de woning spelen ook uw inkomen, de facturen en of u al dan niet andere eigendommen bezit een rol.
U vindt alle info op www.vlaanderen.be

Premies van de federale overheid: Voor woningen ouder dan 10 jaar heeft de federale overheid een premie bij renovatiewerken in de vorm van belastingverlaging.
Is uw woning 10 jaar of ouder? Kijk zeker eens op www.belgium.be

Premies van de netbeheerders:  voor het vervangen van beglazing door hoogrendementsglas kan u rekenen op premies van Eandis en Infrax.
Deze premies werden hervormd vanaf 1/1/2017. Informeer u op www.eandis.be